Twisk Interieur

TWISK INTERIEUR

Naast haar bloemenwinkel heeft Helga nog een grote passie en dat is interieur & styling. Door haar jarenlange ervaring als bloemstyliste heeft zij verrassende inzichten in details, ‘the final touch’, het afmaken van de inrichting. Inrichten en decoreren is natuurlijk een vak apart, naast ervaring blijft Helga altijd druk met het opdoen van de nodige (vakinhoudelijke) kennis. Opleidingen aan de Interieur Academy in Amsterdam heeft zij succesvol afgerond. Verder is Helga aangesloten bij CRISP (Centraal Register Interieur Styling Professionals).

Helga geeft interieuradvies, voor woningen, maar ook voor kantoren en horeca. Haar passie is het adviseren en motiveren van mensen, om zo hun interieur zo optimaal mogelijk te benutten en daarin een eigen stijl toe te passen. Daarbij gebruikt zij haar creativiteit, enthousiasme en kennis zodat zij dit samen met u kan omzetten in een persoonlijk interieuradvies.

Nadat we een gesprek gehad hebben wat uw wensen en ideeën zijn, kunnen we een afspraak maken om deze te realiseren. Eventueel kunt u mee naar de interieurvakbeurs! Dit showroomcentrum is gespecialiseerd in stijlvolle meubelen, vloerbedekking, verlichting en raam- en wand decoratie en interieuraccessoires voor het midden en hogere marktsegment en staat voor de crème de la crème van de woninginrichting met een exclusieve lifestyle. De beurs is normaal alleen toegankelijk voor detaillisten uit de interieurbranche. Eenmaal in de week op een maandag geven ze ons de gelegenheid om onze klanten mee te nemen voor een bezoek.Het voordeel van een bezoek is dat u veel tijd bespaart omdat alles op 1 adres aanwezig is en daarom de kans van slagen erg groot is.

Wilt u graag een afspraak maken of meer informatie? Stuur een e-mail naar info@helgatwiskinterieur.nl of bel 06 47 33 21 37

EEN GREEP UIT ONZE MERKEN

Neem contact met ons op

Heeft u vragen

Volg ons op Facebook

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze collectie en acties? Volg ons dan op Facebook.