Onze Collectie

Onze collectie

Twisk Bloemen heeft een uitgebreide collectie van keramiek en glaswerk.
Wij voeren verschillende bekende merken in onze winkel o.a. Dutz, Pols Potten en Pot & Vaas. Wij zijn altijd op zoek naar dat ene bijzondere stuk uit de collectie en vullen regelmatig onze collectie aan.

Daarnaast hebben wij ook een mooi assortiment van zijdebloemen uit de collectie van Silk-ka

Dutz

Dutz

Al het glaswerk van Dutz is mondgeblazen en handgevormd. Er zijn niet veel glasblazers meer, het echte vak wordt nog uitgeoefend in Oost-Europa, vandaar dat Dutz daar ook zijn glasfabriek heeft staan.De naam Dutz staat voor Durf Uitgesproken Te Zijn. Ieder seizoen ontwerpt DutZ weer verrassende nieuwe series.

Pols Potten

pols potten is opgericht in 1986 en is nu een toonaangevend internationaal merk op het gebied van interieur en woonaccessoires. Het is een merk wat kansen geeft aan ontwerptalenten, kunstenaars en startende merken. De producten zijn daarom vernieuwend en grensverleggend.

Silk-ka

De producten van SILK-KA zijn inmiddels verkrijgbaar in meer dan 40 landen bij de betere bloemisten, interieurzaken en tuincentra. Silk-ka is ontstaan uit de passie voor bloemen van Patrick Oude Groeniger (directeur). Een allergie maakt een einde aan zijn droom en hij besluit om verder te gaan en maakt bloemen van zijde die haast niet van echt te onderscheiden zijn.
Inmiddels bestaat SILK-KA ruim 25 jaar.

Pot & Vaas

In 2002 is Pot & Vaas opgericht als groothandel in woonaccessoires. Tegenwoordig hebben ze een geheel eigen collectie en zijn ze internationaal bekend.
Lobby’s van bekende hotels in Parijs zijn aangekleed door Pot & Vaas, maar ook het Holland Casino. Pot & Vaas heeft een breed assortiment welke varieert van accessoires in een midden prijsklasse tot een zeer luxe prijsklasse.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen

Volg ons op Facebook

Wilt u op de hoogte gehouden worden van onze collectie en acties? Volg ons dan op Facebook.